Sfaturi utile pentru proprietarii de pensiuni - cum scapam de mirosul neplacut din baie

Metode de scapat miros neplacut baie

* O data la cateva zile este bine sa versi apa foarte firebinte in chiuveta, timp de 1 minut. Aceasta va dizolva grasimea si murdaria de pe tevi, impiedicand formarea de mirosuri neplacute.


* Pune o lingura de bicarbonat de sodiu in sifonul de scurgere, apoi varsa incet 50-100 ml de otet sau suc de lamaie. Asteapta sa actioneze pentru 30 de minute, apoi toarna apa fierbinte.Daca chiuveta este foarte infundata, mareste cantitatile, astfel incat efectul sa fie mai puternic.

* Solutia concentrata de apa cu sare va ajuta, de asemenea, la distrugerea mirosurilor neplacute si la dizolvarea grasimii.


In loc sa utilizati spray-uri toxice pentru improspatarea aerului din baie, folositi apa amestecata cu otet de mere, pusa intr-un recipient cu sifon. Va inlatura cele mai neplacute mirosuri. Vaporizarile cu otet, in loc de parfum floral, sunt recomandate mai ales in casele locuite de persoane care sufera de astm.


* Folositi cel putin o data pe saptamana clor.

* Puneti fulgi de soda caustica in scurgere si lasati sa picure apa in cada, ca sa se topeasca lent soda. E cea mai buna metoda de curatat tevile daca nu poti sa bagi "sarpele". Se poate gauri/ topi/ distruge teava.


* Mr. musculo este eficient. Il torni in gaurile de scurgere, il lasi sa actioneze 1/2ora si torni apa fierbinte. desfunda si ai scapat de miros. Si are un pret acceptabil.


* Se pune clor in supraplin (adica gaurica aia pe unde se poate scurge apa cand este prea plina chiuveta)

0 Response to "Sfaturi utile pentru proprietarii de pensiuni - cum scapam de mirosul neplacut din baie"